Dakinspectie

Daklekkage en meer

Om problemen aan daken te voorkomen is het belangrijk om met enige regelmaat een dakinspectie uit te laten voeren door een vakman. Gebreken aan het dak blijven soms lang onopgemerkt, maar juist op termijn kunnen die gebreken vervelende lekkages en grote schades tot gevolg hebben.

Vaak gaat het om problemen die met een kleine ingreep voorkomen hadden kunnen worden. Als er echter niets aan gedaan wordt kan een gebrek leiden tot een dure renovatie en ben je vaak nog veel verder van huis.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Dakinspectie rapport

De dakdekker stelt een rapport op van de dakinspectie. Hierin staan foto’s van het dak, een beschrijving van de staat waarin het verkeerd, de verwachte levensduur en hoe deze verlengd kan worden. In het inspectierapport wordt ook een advies opgesteld. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het bij één dakinspectie te houden met het daarbij behorende onderhoudsadvies.

Het is uiteraard ook mogelijk om een contract af te sluiten voor periodiek onderhoud. Dit houdt in dat jouw dak jaarlijks wordt geïnspecteerd en onderhouden. Voorkomen is beter (en goedkoper! dan genezen.

Wat houdt een dakinspectie in?

Bij een dakinspectie wordt de dakbedekking onderzocht op mogelijke gebreken en zwakke plekken. Hierbij wordt grondig gelet op de conditie en ondergrond van de bedekking. Ook wordt er gelet op alles rondom het dak, zoals de hemelwaterafvoeren, doorvoeren en randafwerkingen. Met regelmatige controles verleng je de levensduur van jouw dak!

inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. Timmermans uit Huissen

Ik wist dat ons dak zwak was. Maar we dachten nog wel even te kunnen wachten. Toen er toch lekkage ontstond moesten we er wel een professional bij halen. De prijs viel ons alleszins mee!...

Mevr. Klein uit Nunspeet

Ik had een lekkage op zolderverdieping. Waterdruk reductie was ventiel waarschijnlijk stuk en moest worden vervangen. Alles is snel en kundig opgelost, hiervoor mijn complimenten...

Dhr. Rademaker uit Veenwouden

Tijdens de enorme buien in maart kreeg ik geen dakdekker of loodgieter te pakken. Ben blij dat ik jullie toen gevonden heb. Goed, goedkoop en snel! Heel erg bedankt voor de snelle hulp en...

samenwerking

Meerdere vrijblijvende offertes opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.