Daklekkage

Oorzaken van daklekkage

Een daklekkage is een vervelend probleem dat altijd ongelegen komt. Van belang is dat dit soort problemen zo snel mogelijk verholpen worden om ernstige gevolgen te voorkomen. De dakdekker van Lekkage.org kan elk soort daklekkage repareren, ongeacht het materiaal of de dakbedekking. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis van technieken en materialen om iedere daklekkage op te lossen.

Lekkages komen het meest voor bij daken die niet goed onderhouden zijn. Een daklekkage kan onder andere veroorzaakt worden doordat een dak niet op tijd gerepareerd is of door herhaaldelijke vorst en dooi.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Lekkage in de dakgoot

Als een dakgoot verstopt raakt kan het gebeuren dat het gaat overstromen. Wanneer het water vervolgens het daklood raakt kan het omhoog kruipen en de dakconstructie infiltreren. Vooral bij platte daken is de kans hierop groot. Door de verstopte dakgoot kan er een grote plas stilstaand water ontstaan en door het gewicht daarvan kunnen er scheurtjes ontstaan. Om dakgootverstoppingen te voorkomen is het van belang dat de dakgoot met enige regelmaat gereinigd wordt.

Onze dakdekkers gaan te werk bij zowel particulieren als bedrijven. Lekkage.org heeft een breed netwerk van ervaren dakspecialisten door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Desgewenst kunnen wij zelfs contact opnemen met je verzekeraar en verzorgen wij de gehele administratieve afwikkeling.

Lekkage op een plat dak

Dakbedekkingen van asfalt die al wat ouder zijn, zijn zeer kwetsbaar voor lekkages. Lekkages ontstaan vooral op deze daken door herhalingen van vorst en dooi. Hierdoor kunnen de randen van de dakbedekking gaan barsten. Een daklekkage op platte daken kan simpel voorkomen worden door het dak te bedekken met materiaal dat bestaat uit één stuk zonder naden.

stappen
inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. Oversteeg uit Urk

Wij hadden last van een lekkage in onze keuken. Zelf zijn wij niet zo handig waardoor we dit niet zelf konden oplossen. Dankzij Lekkage.org hadden wij al snel een vakman klaar staan...

Mevr. Ketting uit Zoetermeer

Onze muren in de slaapkamer bij het raamkozijn werden steeds viezer en de ramen vochtig. Dit had blijkbaar te maken met een lekkage. We hebben scherpe offertes gekregen en er...

Dhr. Heijmans uit Emmen

Ik wist dat ons dak zwak was. Maar we dachten nog wel even te kunnen wachten. Toen er toch lekkage ontstond moesten we er wel een professional bij halen. De prijs viel ons alleszins mee!...

samenwerking

Meerdere vrijblijvende offertes opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.