Lekkages verhelpen in Gouda

Eerste hulp bij lekkages

Voor het verhelpen van lekkages neem je vandaag nog contact op met Lekkage.org. Wij zijn een landelijk netwerk van geroutineerde loodgieters die werkzaam zijn in heel Nederland.

Het enige wat je hoeft te doen is even het contactformulier invullen op deze website. De bij ons aangesloten loodgieter uit Gouda zorgt dan dat jouw lekkage binnen no time is verholpen.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Veelvoorkomende vochtproblemen

Een lekkage zorgt vaak voor waterverspilling, maar kan ook vervelende vochtproblemen veroorzaken in een woning. Dit zijn problemen die je kun voorkomen door lekkages tijdig te laten verhelpen. Onze loodgieters uit Gouda doen dit graag voor je. Bij vochtproblemen kun je denken aan:

 • Lelijke vochtplekken
 • Schimmels
 • Stucwerk dat loslaat
 • Loslatend behang
 • Water in de kelder of kruipruimte

Contact met een loodgieter in Gouda

Wil je jouw lekkage zo snel mogelijk laten verhelpen door een echte vakman? Neem dan even contact met ons op. Via Lekkage.org verbinden wij je gemakkelijk door naar een ervaren loodgieter bij jou in de buurt. Wij bieden overal in Nederland lekkage professionals, ook bij jou in Gouda.

Bij ons kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan, want onze specialisten houden je zowel voor als tijdens de klus op de hoogte van de te verrichten werkzaamheden. Wij vertellen je precies welke kosten je kunt verwachten, wat de looptijd is en of je er eventueel overlast van gaat hebben. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze in Gouda, maak er gebruik van!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

samenwerking
inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Advies of informatie nodig?

Wat zeggen onze klanten?

Reviews

"Ik wist dat ons dak zwak was. Maar we dachten nog wel even te kunnen wachten. Toen er toch lekkage ontstond moesten we er wel een professional bij halen. De prijs viel ons alleszins mee!..."
Christiaan Kerkhof uit Hardinxveld-Giessendam

"Tijdens de enorme buien in maart kreeg ik geen dakdekker of loodgieter te pakken. Ben blij dat ik jullie toen gevonden heb. Goed, goedkoop en snel! Heel erg bedankt voor de snelle hulp en..."
Dean Lemmens uit Hellevoetsluis

"Ik had een lekkage op zolderverdieping. Waterdruk reductie was ventiel waarschijnlijk stuk en moest worden vervangen. Alles is snel en kundig opgelost, hiervoor mijn complimenten..."
Tijn Schelvis uit Hendrik-Ido-Ambacht

"Wij hadden last van een lekkage in onze keuken. Zelf zijn wij niet zo handig waardoor we dit niet zelf konden oplossen. Dankzij Lekkage.org hadden wij al snel een vakman klaar staan..."
Simon Heerschop uit Hillegom

Lekkages lokaliseren

Het lokaliseren van lekkages, ook wel lekdetectie genoemd, kan gebeuren op verschillende manieren. Meestal kan een lek zonder specialistische apparatuur worden opgemerkt, maar als dat niet het geval is zijn er verschillende manieren om lekkages te detecteren.

Onze loodgieters uit Gouda lokaliseren lekkages onder andere met:

 • Kleurstofdetectie: hierbij wordt een kleurstof door de leidingen gespoten en is het mogelijk om waterverplaatsing te volgen. Zo wordt snel duidelijk waar de lekkage zich bevindt.
 • Thermografie: een infraroodcamera registreert temperatuurverschillen die snel duidelijk maken waar het lek zit. Snel resultaat zonder hak- en breekwerk!
 • Ultrasone lekdetectie: een lek maakt vaak een heel klein geluid dat met behulp van een ultrasoon wordt versterkt. Op de plek waar het geluid het sterkst is zit de lekkage.
 • Detectie met gas: door gas of rook in uw leidingen te blazen kunnen lekkages simpel opgespoord worden. Op de plek waar het gas of de rook ontsnapt bevindt zich mogelijk een lek.

Vervang oude leidingen op tijd!

Als er sprake is van een lekkage in jouw woning is het soms nodig om de leidingen volledig te vervangen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat er later opnieuw een lek ontstaat in dezelfde leiding. Je kunt dit voorkomen door oude leidingen tijdig te laten vernieuwen. De kans op nieuwe lekkages wordt op deze manier erg klein.

De loodgieter bij jou in Gouda kan met zo min mogelijk breekschade een nieuwe water- of gasleiding voor je realiseren. Neem daarom even contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hoe het werkt:

Offertes vergelijken

 • We ontvangen je aanvraag
 • Je aanvraag gaat naar specialisten
 • Je ontvangt vrijblijvend offertes
 • Je kiest de beste aanbieding