Lekkages verhelpen in Heerenveen

Eerste hulp bij lekkages

Heb je het vermoeden dat je ergens in jouw woning een lekkage hebt? Wil je lekkages voorkomen door middel van onderhoud? Lekkages kunnen voor overlast zorgen en vervelende schade veroorzaken.

Als er sprake is van een lekkage in je woning Heerenveen is het soms nodig om de leidingen volledig te vervangen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat er later opnieuw een lek ontstaat in dezelfde leiding. Voor problemen met lekkage kun je bij Lekkage.org terecht.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Direct een loodgieter bij jou in Heerenveen!

Via ons landelijke netwerk van ervaren vakmannen vind je altijd meteen een professional bij jou in de buurt. Lekkage.org biedt overal in Nederland goed opgeleide loodgieters met de nodige keurmerken, zodat wij kwaliteit en een uitstekende service kunnen garanderen. Ook houden onze loodgieters je tijdens de gehele klus op de hoogte over de gang van zaken. Zo ontstaan er geen misverstanden en schrik je niet van onverwachte rekeningen.

Wil je vandaag nog een afspraak maken met een loodgieter bij jou in Heerenveen? Neem dan gerust contact op en vul het contactformulier op deze website in om een gratis offerte aan te vragen. Omdat niet iedere klus hetzelfde is, kunnen we echter niet altijd een exact bedrag noemen, maar vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Zo krijg je een indicatie van de kosten, kom je niet voor nare verrassingen te staan en kun je bepalen of je verder wilt met onze loodgieter. Wij helpen je graag met uw lekkages!

Voor onder andere de volgende lekkage problemen schakel je ons in:

 • Een lekkage in een waterleiding of riool
 • Het overstromen van uw toilet, afvoer, kelder of kruipruimte
 • Lekkage in uw gasleidingen of verwarming
 • Een lek in het dak en/of de dakgoot
 • Lekkages in de keuken en badkamer
 • Vervelende vochtplekken en -problemen
 • Spoedhulp bij noodlekkages (stormschade)

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

samenwerking
inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Advies of informatie nodig?

Lekdetectie

Een lekkage is vaak zonder meetapparatuur al waar te nemen. Je verneemt dan veelal het verlies van waterdruk en ook vochtplekken op muren zijn een teken dat er ergens een lekkage is. Het is echter niet altijd meteen duidelijk. Sommige lekkages zijn moeilijk te achterhalen, maar kunnen wel voor vervelende problemen zorgen. Hiervoor kun je bij uitstek terecht bij de loodgieters van Lekkage.org. Bij jou in Heerenveen komen wij graag langs om lekkages te verhelpen.

Lekkages sporen wij op met behulp van bijvoorbeeld een infraroodcamera, een drukmeting, rook, kleurstof of een camera-inspectie. Deze manieren van lekdetectie zorgen ervoor dat ook een lek op een ingewikkelde plaats gemakkelijk gevonden kan worden. Vermoed je een lekkage, maar heb je geen idee waar het lek zich precies bevindt? Schakel een loodgieter uit Heerenveen van Lekkage.org in en laat jouw lekkage snel verhelpen!

Vochtproblemen

Lekkages zorgen niet alleen voor waterverspilling, ze kunnen daarnaast vervelende schades veroorzaken. Water kan voor grote problemen zorgen met uw elektrische apparatuur, en stilstaand water biedt vaak een goede voedingsbodem voor algen en schimmels. Daarom is het aan te raden om bij het vermoeden van lekkages direct een van onze specialisten uit Heerenveen in te schakelen. Zo voorkom je vervelende schades aan je woning en bespaar je reparatiekosten.

Leidingen vervangen

Bij sommige gevallen van lekkage raden wij aan om de leidingen meteen helemaal te laten vervangen. Als er een lek in een oude leiding zit en deze wordt niet vernieuwd, is de kans groot dat er in de toekomst nieuwe lekken ontstaan. Het is daarom belangrijk om oude leidingen tijdig te vervangen, om vervelende lekkage problemen te voorkomen. Onze loodgieters uit Heerenveen kunnen met zo min mogelijk breekschade een nieuwe water- of gasleiding voor je realiseren. Neem gerust even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten?

Reviews

"Ik had een lekkage op zolderverdieping. Waterdruk reductie was ventiel waarschijnlijk stuk en moest worden vervangen. Alles is snel en kundig opgelost, hiervoor mijn complimenten..."
Youri Kerkhof uit Jirnsum

"Wij werden plots getroffen door een lekkage in ons dak op zolder. Direct hulp ingeschakeld via deze website en er was snel iemand ter plaatse die het kundig heeft gerepareerd, wij zijn..."
Dave Jurrijens uit Joure

"Wij hadden last van een lekkage in onze keuken. Zelf zijn wij niet zo handig waardoor we dit niet zelf konden oplossen. Dankzij Lekkage.org hadden wij al snel een vakman klaar staan..."
Lucas Nijman uit Leeuwarden

"Onze muren in de slaapkamer bij het raamkozijn werden steeds viezer en de ramen vochtig. Dit had blijkbaar te maken met een lekkage. We hebben scherpe offertes gekregen en er..."
Youri Ramaker uit Lemmer

Hoe het werkt:

Offertes vergelijken

 • We ontvangen je aanvraag
 • Je aanvraag gaat naar specialisten
 • Je ontvangt vrijblijvend offertes
 • Je kiest de beste aanbieding