Loodgieter

Werkzaamheden van jouw loodgieter

Een loodgieter is een vakman met diverse specialiteiten. Wij hebben een netwerk van loodgieters door heel Nederland. We zitten altijd bij jou in de buurt en kunnen snel ter plaatse zijn bij nood. Op deze pagina vind je informatie over de werkzaamheden van onze loodgieters. Iedere loodgieter aangesloten bij ons netwerk is ervaren in het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden als het gaat om loodgietwerk.

Denk hierbij aan het uitvoeren van reparaties bij het sanitair, de aanleg van riolering of waterleidingen, en het verhelpen van verstoppingen en lekkages. Hieronder vind je een korte beschrijving van de werkzaamheden die jouw loodgieter uitvoert.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Lekkage

Om een lekkage op te lossen is het van belang om de bron op te zoeken. Als een lek niet snel wordt opgelost, kan dat tot grote schades leiden in jouw woning. Zo kunnen er zwarte plekjes op stucwerk verschijnen en kan er schimmelvorming ontstaan op de muren. De bron van een lekkage is niet altijd direct met het blote oog te zien, daarom maakt een loodgieter gebruik van lekdetectie apparatuur. Onze loodgieters zijn op de hoogte van de nieuwste technieken om breek- en hakwerk te voorkomen.

Riolering

Het aanleggen van een riool vraagt om vakmanschap. Als het verkeerd gebeurt kunnen er lekkages ontstaan. Een loodgieter weet precies wat hij doet en zal het zo afwerken dat er binnenshuis niets van de riolering te zien is.

Verwarming en CV ketel

Een kapotte CV ketel zorgt vaak voor veel ongemakken. Zeker in de wintermaanden is het vervelend dat je woning niet meer op temperatuur te krijgen is of dat je onder een koude douche zult moeten staan. Een loodgieter onderzoekt de oorzaak van het defect en zal het probleem daarna zo snel mogelijk verhelpen.

Spoed

Bij nood zal onze loodgieter altijd zo snel mogelijk ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen. Een loodgieter zal er alles aan doen om de oorzaak van het probleem zo snel mogelijk te achterhalen, zodat het zo snel mogelijk verholpen kan worden.

Sanitair

Naast het verhelpen van verstoppingen en lekkages kun je ook sanitair laten installeren door een loodgieter. In de meeste gevallen zijn er aanpassingen nodig bij de water aan- en afvoer. Voor onze loodgieter is dit een eitje en hij zal er dan ook voor zorgen dat het sanitair vlot en veilig wordt geïnstalleerd.

Leidingen

Het aanleggen van waterleidingen en gasleidingen zijn gevaarlijke klussen die niet zonder risico’s gepaard gaan. Een verkeerd aangelegde waterleiding kan leiden tot een waterlek en een verkeerd aangelegde gasleiding kan leiden tot een gaslek. Ga dus niet zelf aan de slag, want jouw loodgieter weet precies wat hij moet doen om deze klus zo goed en veilig mogelijk uit te voeren.

Verstopping

Een verstopping in het toilet of in de afvoer is een vervelend probleem dat kan zorgen voor een vieze geur in huis. In de winkel zijn veel middeltjes verkrijgbaar om verstoppingen te verhelpen en vaak werken ze ook nog. Maar het kan voorkomen dat de verstopping zo hardnekkig is dat er een professional aan te pas moet komen. Schakel dan één van onze loodgieters in.

stappen
inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. Dekker uit Amsterdam

Tijdens de enorme buien in maart kreeg ik geen dakdekker of loodgieter te pakken. Ben blij dat ik jullie toen gevonden heb. Goed, goedkoop en snel! Heel erg bedankt voor de snelle hulp en...

Mevr. Tamsma uit Zetten

Wij werden plots getroffen door een lekkage in ons dak op zolder. Direct hulp ingeschakeld via deze website en er was snel iemand ter plaatse die het kundig heeft gerepareerd, wij zijn...

Dhr. Janse uit Nieuwegein

Wanneer je hinder ondervind van een lekkage zou ik hier offertes opvragen! Je vergelijkt meerdere offertes en kiest uit eindelijk degene die het beste voelt of natuurlijk voordelig is haha...

samenwerking

Meerdere vrijblijvende offertes opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.