Riolering reparatie

Oorzaken problemen riolering

Een verstopte riolering is vaak een vervelende kwestie. Meestal kan een verstopping verholpen worden door middeltjes die verkrijgbaar zijn in de winkel. Echter kan het ook voorkomen dat de verstopping hardnekkig is of dat de oorzaak van het probleem complexer is. Dan bieden die middeltjes geen uitkomst en is het tijd om een loodgieter in te schakelen voor reparatie. Onze loodgieters kunnen de oorzaak opsporen en het vervolgens vlot verhelpen.

Er kunnen meerdere aanleidingen zijn die een defect aan jouw riolering tot gevolg hebben. Zo kan er sprake zijn van een verouderd of slecht rioolstelsel, wortelgroei, verzakkingen en lange afstanden voordat het riool bij de gemeente aansluiting heeft. Voor reparatie neem je contact op met Lekkage.org.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Stankoverlast

Een bijkomend ongemak bij een rioolprobleem is de stankoverlast die het met zich mee kan brengen. Stankoverlast kan ontstaan door een verstopte leiding, als een wasbak of toilet enige tijd niet gebruikt is, of door een open verbinding tussen de rioolpijp en buitenlucht.

Vaak ontstaat er bij een verstopt riool geborrel, omdat de riolering al voor een deel is dichtgeslibd en er bij het lozen van afvalwater lucht wordt verplaatst. Schakel daarom op tijd een loodgieter in voor vakkundige reparatie.

Rioolinspectie

Een kleine verstopping kan meestal direct worden verholpen. Als er echter sprake is van een meer complex probleem, dan zal jouw rioolspecialist gebruik maken van een camera om het rioolstelsel te inspecteren om zo de oorzaak te achterhalen.

Onze loodgieters kunnen alle soorten en maten leidingen vervangen of repareren. Voor de meest complexe reparatie werkzaamheden omtrent de riolering schakel je een vakman van Lekkage.org in.

inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. Koeman uit Utrecht

Tijdens de enorme buien in maart kreeg ik geen dakdekker of loodgieter te pakken. Ben blij dat ik jullie toen gevonden heb. Goed, goedkoop en snel! Heel erg bedankt voor de snelle hulp en...

Mevr. Voortman uit Zetten

Onze muren in de slaapkamer bij het raamkozijn werden steeds viezer en de ramen vochtig. Dit had blijkbaar te maken met een lekkage. We hebben scherpe offertes gekregen en er...

Dhr. Nedermeijer uit Coevorden

Wij hadden last van een lekkage in onze keuken. Zelf zijn wij niet zo handig waardoor we dit niet zelf konden oplossen. Dankzij Lekkage.org hadden wij al snel een vakman klaar staan...

samenwerking

Meerdere vrijblijvende offertes opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.