Riolering reparatie

Oorzaken problemen riolering

Een verstopte riolering is vaak een vervelende kwestie. Meestal kan een verstopping verholpen worden door middeltjes die verkrijgbaar zijn in de winkel. Echter kan het ook voorkomen dat de verstopping hardnekkig is of dat de oorzaak van het probleem complexer is. Dan bieden die middeltjes geen uitkomst en is het tijd om een loodgieter in te schakelen voor reparatie. Onze loodgieters kunnen de oorzaak opsporen en het vervolgens vlot verhelpen.

Er kunnen meerdere aanleidingen zijn die een defect aan jouw riolering tot gevolg hebben. Zo kan er sprake zijn van een verouderd of slecht rioolstelsel, wortelgroei, verzakkingen en lange afstanden voordat het riool bij de gemeente aansluiting heeft. Voor reparatie neem je contact op met Lekkage.org.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Stankoverlast

Een bijkomend ongemak bij een rioolprobleem is de stankoverlast die het met zich mee kan brengen. Stankoverlast kan ontstaan door een verstopte leiding, als een wasbak of toilet enige tijd niet gebruikt is, of door een open verbinding tussen de rioolpijp en buitenlucht.

Vaak ontstaat er bij een verstopt riool geborrel, omdat de riolering al voor een deel is dichtgeslibd en er bij het lozen van afvalwater lucht wordt verplaatst. Schakel daarom op tijd een loodgieter in voor vakkundige reparatie.

Rioolinspectie

Een kleine verstopping kan meestal direct worden verholpen. Als er echter sprake is van een meer complex probleem, dan zal jouw rioolspecialist gebruik maken van een camera om het rioolstelsel te inspecteren om zo de oorzaak te achterhalen.

Onze loodgieters kunnen alle soorten en maten leidingen vervangen of repareren. Voor de meest complexe reparatie werkzaamheden omtrent de riolering schakel je een vakman van Lekkage.org in.

inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. Kleibrink uit Westervoort

Wij hadden last van een lekkage in onze keuken. Zelf zijn wij niet zo handig waardoor we dit niet zelf konden oplossen. Dankzij Lekkage.org hadden wij al snel een vakman klaar staan...

Mevr. Haselaar uit Schijndel

Ons lekkageprobleem werd binnen notime verholpen. We hadden al eerder ieamnd langs laten komen maar dit werd was geen preventieve oplossing. Dankzij Lekkage.org is het nu echt...

Dhr. Verhoeven uit Groesbeek

Wanneer je hinder ondervind van een lekkage zou ik hier offertes opvragen! Je vergelijkt meerdere offertes en kiest uit eindelijk degene die het beste voelt of natuurlijk voordelig is haha...

samenwerking

Meerdere vrijblijvende offertes opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.