Spoed reparatie bij lekkages

Voorkom erger en handel snel

Sommige lekkages moeten meteen verholpen worden, dus ook bij spoed neem je contact met ons op. Omdat wij in heel Nederland ervaren loodgieters en rioolspecialisten bieden is een lekkage altijd snel gerepareerd. Direct hulp nodig? Bij spoed schakel je vandaag nog een ervaren vakman in.

Lekkages die spoed vereisen zijn bijvoorbeeld gesprongen leidingen, defecten aan daken, verstopte afvoeren, overstroming van toiletten en kelders, verstoppingen in het riool en gaslekkages. Kortom, voor ieder noodprobleem bieden wij spoed hulp.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Wat kun je zelf doen bij een lek?

Totdat de expert bij jou ter plaatse is, zijn er al een aantal maatregelen die je zelf kunt nemen. De eerste stap is het opzoeken van de oorzaak van de schade. Het is van belang om ergere lekkage te voorkomen. Je kunt daarom eventuele noodreparaties uitvoeren of proberen het lek af te dekken. Ook voor de verzekering is het relevant om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Verder brengt waterschade veel overlast met zich mee. Bij een daklekkage kun je het water bijvoorbeeld zelf opvangen met een emmer. Je kunt direct gaan dweilen en als er sprake is van een lek in je riolering is het eventueel handig om de stinkende vloerbedekking alvast uit je huis te halen.

Zorg er voor dat de muren en vloer niet te lang nat blijven, want dan kan er schimmel ontstaan. Het is verstandig om een aantal foto’s te maken van de situatie zoals die was direct na de lekkage. Dit maakt de afhandeling van de schade voor de verzekering een stuk gemakkelijker.

Spoed? 24/7 hulp van jouw vakman!

Bij spoed neem je altijd direct contact met ons op, we zijn 24/7 bereikbaar. Bij hoge nood zullen er eerst tijdelijke oplossingen geboden worden. Daarna wordt het probleem zo snel mogelijk op een permanente manier verholpen.

stappen
inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. Karels uit Huissen

Tijdens de enorme buien in maart kreeg ik geen dakdekker of loodgieter te pakken. Ben blij dat ik jullie toen gevonden heb. Goed, goedkoop en snel! Heel erg bedankt voor de snelle hulp en...

Mevr. Arent uit Boskoop

Ons lekkageprobleem werd binnen notime verholpen. We hadden al eerder ieamnd langs laten komen maar dit werd was geen preventieve oplossing. Dankzij Lekkage.org is het nu echt...

Dhr. Lemmens uit Malden

Ik wist dat ons dak zwak was. Maar we dachten nog wel even te kunnen wachten. Toen er toch lekkage ontstond moesten we er wel een professional bij halen. De prijs viel ons alleszins mee!...

samenwerking

Meerdere vrijblijvende offertes opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.