Lekkages verhelpen in Sprang-Capelle

Eerste hulp bij lekkages

Vermoed je dat je ergens lekkage hebt in huis? Of wil je juist onderhoud laten uitvoeren aan de water- en gasleidingen om lekkages te voorkomen? Lekkages kunnen niet alleen vervelend zijn, ze richten bovendien veel schade aan als ze niet worden verholpen.

Voor alle problemen met lekkages in en om Sprang-Capelle kun je bij Lekkage.org terecht. Onze loodgieters uit onder andere Sprang-Capelle helpen je graag met het oplossen van de problemen.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Direct een loodgieter bij jou in Sprang-Capelle

Je vindt snel en gemakkelijk een geschikte loodgieter uit Sprang-Capelle op deze website. Ons landelijke netwerk van ervaren specialisten is in staat in heel Nederland binnen no time lekkages te verhelpen. En dat niet alleen, onze loodgieters houden je ook precies op de hoogte over de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Zowel voor als tijdens de klus hoor je van ons wat er gaat gebeuren, hoe lang het duurt en wat het gaat kosten. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvang je geen onverwachte rekeningen. Op de volgende vragen krijg je van ons uitgebreid antwoord:

 • Hoe lang duurt het voor mijn klus is geklaard?
 • Hoeveel geld gaat de klus mij kosten?
 • Welke kwaliteit mag ik (van het product/materiaal) verwachten?
 • Brengt de klus overlast met zich mee? Hoeveel?

Omdat de werkzaamheden per lekkage en leiding kunnen verschillen, zullen onze loodgieters je niet altijd een exacte prijsopgaaf kunnen geven. Wel kun je via deze website een gratis offerte aanvragen, zodat je een idee krijgt hoe de rekening gaat uitvallen. Met een loodgieter uit Sprang-Capelle van Lekkage.org kom je nooit voor nare verrassingen te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

samenwerking
inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Advies of informatie nodig?

Lekdetectie

In veel gevallen is een lek simpel op te sporen zonder gebruik te maken van detectiemateriaal: vochtplekken en verlies van waterdruk zijn bijvoorbeeld duidelijke tekenen van lekkages. Sommige lekken zijn echter moeilijk te vinden. Hiervoor biedt lekdetectie de oplossing. De specialisten van Lekkage.org uit Sprang-Capelle gebruiken verschillende methodes om lekken te detecteren:

 • Infraroodcamera

De vakman uit Sprang-Capelle gebruikt infraroodcamera’s om verschillen in de temperatuur van uw leiding waar te nemen. Deze temperatuurverschillen duiden vrijwel altijd op een lekkage. Op deze manier kunnen zelfs de kleinste lekken gevonden worden.

 • Kleurstof

Door kleurstof in de leidingen te injecteren kunnen onze vakmensen duidelijker lekkages waarnemen. Deze techniek is vooral bruikbaar voor lekken van gemiddeld formaat.

 • Camera-inspectie

Bij een camera-inspectie gebruiken onze loodgieters een zogenaamde buiscamera, ofwel een lange buigbare camera die door smalle openingen kan. Deze techniek laat niet alleen lekken zien, maar kan ook verstoppingen aantonen.

 • Rook

Bij deze methode blazen we rook in de leidingen, waarna er gekeken wordt waar de rook door het lek de leiding weer verlaat. Zo kan er visueel bepaald worden waar het lek plaatsvindt.

 • Drukmeting

Door middel van een luchtpomp wordt er lucht in de leiding geperst. Vervolgens wordt gekeken of de druk in de leiding verandert. Als de druk afneemt, is er sprake van een lek. Deze methode is het meest geschikt om te controleren of er sprake is van een lek. Het is minder geschikt om de locatie van een lek te bepalen.

Wat zeggen onze klanten?

Reviews

"Ik had een lekkage op zolderverdieping. Waterdruk reductie was ventiel waarschijnlijk stuk en moest worden vervangen. Alles is snel en kundig opgelost, hiervoor mijn complimenten..."
Giovanni Arens uit Steenbergen

"Onze muren in de slaapkamer bij het raamkozijn werden steeds viezer en de ramen vochtig. Dit had blijkbaar te maken met een lekkage. We hebben scherpe offertes gekregen en er..."
Alex Vergeer uit Tilburg

"Ons lekkageprobleem werd binnen notime verholpen. We hadden al eerder ieamnd langs laten komen maar dit werd was geen preventieve oplossing. Dankzij Lekkage.org is het nu echt..."
Dave Bave uit Uden

"Wij werden plots getroffen door een lekkage in ons dak op zolder. Direct hulp ingeschakeld via deze website en er was snel iemand ter plaatse die het kundig heeft gerepareerd, wij zijn..."
Daniel Versluijs uit Valkenswaard

Hoe het werkt:

Offertes vergelijken

 • We ontvangen je aanvraag
 • Je aanvraag gaat naar specialisten
 • Je ontvangt vrijblijvend offertes
 • Je kiest de beste aanbieding