Dakdekker

Daklekkage en meer

Dakdekkers zijn vakmannen die op hoogte werken. Een dakdekker houdt zich bezig met alles rondom het dak. Denk hierbij aan het verwijderen van oude daken, het aanleggen van nieuwe daken en het verrichten van onderhoud aan kapotte daken. De dakdekkers van Lekkage.org zijn van alle markten thuis!

Door een goed gelegde dakbedekking worden lekkages aan het dak voorkomen, net als door regelmatig onderhoud. Dit zijn werkzaamheden waarin dakdekkers gespecialiseerd zijn. Mocht er toch sprake zijn van een lekkage, dan zal de dakdekker van Lekkage.org zo snel mogelijk ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.

lekkage-probleem
dakdekker

Dakdekker

Loodgieter

spoed

Spoed

drop

Vochtbestrijding

Dakwerkzaamheden

Een dakdekker bedekt daken met allerlei soorten bedekkingen. Hieronder vind je een korte omschrijving van de dakbedekkingen die onder andere door onze dakdekkers worden toegepast.

  • Bitumen. Bitumen is een dakbedekking gemaakt van aardolie. Het is een stroperige vloeistof en wordt veel toegepast op platte daken. Deze hoogwaardige bouwstof met een duurzame waterdichtheid heeft een uitstekende hechting en is goedkoper dan een kunststof bedekking. Bitumen is erg elastisch en daarom heel geschikt voor complexe bouwvormen.
  • Kunststof. Tegenwoordig wordt een kunststof dakbedekking steeds meer toegepast. Dit komt vooral door de levensduur ervan: kunststof daken kunnen wel 25 tot 40 jaar meegaan. Daarnaast heeft een kunststof bedekking weinig onderhoud nodig, is het milieuvriendelijk en wortelvast.
  • Dakpannen. De meestvoorkomende dakbedekking in Nederland is het pannendak. Dakpannen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, waardoor ze breed toepasbaar zijn bij allerlei soorten gebouwen. Globaal zijn er twee soorten dakpannen: de klei gebakken keramische dakpan en de betonnen dakpan. De klei gebakken keramische dakpan wordt het meest toegepast, echter is de betonnen dakpan goedkoper.
  • Shingles. Shingles zijn elementen met een rechthoekige vorm die overlappend in rijen op een dak worden gelegd. Zelden worden ze gebruikt bij woonhuizen, maar we zien ze wel veel terugkomen bij tuinhuisjes, veranda’s en andersoortige overkappingen. De meeste shingles worden gemaakt van bitumen. Ze zijn echter ook verkrijgbaar in hout of leisteen. Voordelen van shingles zijn de lage prijs, het dekkende lage gewicht en de eindeloze variaties.

Daklekkage voorkomen

Niet alleen legt de dakdekker van Lekkage.org dakbedekkingen, je kunt ook bij hem terecht voor het verhelpen van een daklekkage of andere reparatieklussen. Een lekkage is erg vervelend en wanneer het laat wordt ontdekt kan het tot grote problemen leiden. Daklekkages kunnen ontstaan door onder andere vervuilde daken of scheuren in het lood.

Een dakdekker maakt gebruik van de nieuwste technieken om breek- en hakwerk te voorkomen, en om de bron van de lekkage op te sporen. Bij voldoende onderhoud kan daklekkage voorkomen worden. Je kunt je dak periodiek laten schoonmaken en onderhouden door één van onze ervaren dakdekkers.

lekkage-dakdekker
inspectie

Dakinspectie

detection

Lekdetectie

zink

Zinkwerk

Camera inspectie

lekkage-icon

Daklekkage

lood

Loodwerk

riool

Riolering

Werkgebieden

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. Vermeulen uit Rotterdam

Ons lekkageprobleem werd binnen notime verholpen. We hadden al eerder ieamnd langs laten komen maar dit werd was geen preventieve oplossing. Dankzij Lekkage.org is het nu echt...

Mevr. Keijzer uit Uden

Ik had een lekkage op zolderverdieping. Waterdruk reductie was ventiel waarschijnlijk stuk en moest worden vervangen. Alles is snel en kundig opgelost, hiervoor mijn complimenten...

Dhr. Oennen uit IJsselmuiden

Wanneer je hinder ondervind van een lekkage zou ik hier offertes opvragen! Je vergelijkt meerdere offertes en kiest uit eindelijk degene die het beste voelt of natuurlijk voordelig is haha...

samenwerking

Meerdere vrijblijvende offertes opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.